Pages

12 December 2012

12.12.12

All this time, it has always been you. HAPPY 3rd YEARS OLD :)))



Hello! So yeah today we'll talk about 'L.O.V.E'. Haha. Nothing much pun, just a little sharing because I got few requests to tell the story of us. Wah gituu. Dah lama dah pun sebenarnya tapi disebabkan iols ni seorang yg pemalu, permintaan ini ditangguhkan sementara *padahal dah bertahun*  

So.. here the story begins.. 
.

..

...

....

Sekian, tamat :p 

 Hihi the thing is, biarlah ia menjadi rahsiaaa. Sampai masanya, semua ini akan terluah juga :) Kalau nak live, haa boleh terus tanya depan-depan. I know, ramai jugak yg dok tertanya-tanya kan. Dahla senyap-senyap je. Kikiki. Bukan niat nak menyorokkan tapi buat apa laah nak dihebohkan. Kalau panas yg disangka hingga ke petang, tetapi hujan di tengah hari, gimana? So, thats why lah.. Jangan risau, kalau kenduri, mau 14 negeri dalam Mesia aku undang! :D

Cumanya, sangat bersyukur, dalam kami ber long distance ni, harini genap juga tiga tahun. Cobaan dan dugaan ga usah ditanya lagi deh, haruslah berat. Perbezaan waktu enam jam ni untung je sebenarnya. Awesome habis! Haha sarcastic much? But, what I would like to say, si dia sangat matang dan teramatlah penyabar. Terlalu banyak 'take'. Belah aku memang 'give' je kerja. Memang takde istilah 'give and take' langsung. Muahaha. (Oh myyy, how can he stand?) Nak buat cemane, kita orang perempuan ni memang lemah dan cengeng! Heh. 

He is someone that I can share everything with. Dia boleh jadi mak, kejap-kejap jadi ayah, pastu bertukar jadi adik, jadi abang dah memang kerja dia dah. Eh? Heee. Yang paling tak menahan, boleh jadi kakak. Petang-petang gorengkan hotdog and buat burger dekat adik. HAHAHA. Most of all, my bestest bestfriend :)

Aku selalu je kutuk Makassar dia. Dia mana ada haa nak buat demo tak puas hati dengan Cairo ke apa. I dont know why, but I really dont like Makassar. Kenape tah, allergic semacam. Urghhh. Takpe, nanti Makassar jugak lah yg akan membentuk dia menjadi seorang doktor yang berkarisma, insyaAllah. Mwehehe. So, I guess this is my small effort on 12.12.12. Something to be marked in cherryhugs.



 Dear you..Bunch thanks for your time, patience, energy, endlessly support that you have invested. Lol. I know it's not easy to deal with me because I'm too cute (read:hard) to handle :p Thank you for being too understanding. Iols kan shopaholic. Haha tetibe. Anddd sorry for everything!  Sorry yang paling utama sebab selalu dijadikan bahan gossip girls. Eh.

Saranghae  


"If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day. So I never have to live without you." - Pooh


notakaki : YaAllah maluuuuuuuuuuuuu!! Sumpah tak pernah buat benda cenggini. Hahaha. Le houzmates sekalian jangan bantai gelak eh. Mogok tak masak seminggu khens :p

18 comments:

yanana amran said...

so this is the lucky guy? waaa, sesuaiiii sangat. nnt kawen jgn lupe jemput. eh? :P

.nana. said...

o'oo pecah rahsia :P aaaa kyana, malunyeeeeee! haha.

Anonymous said...

comelnyaaaaaa kak nana. semoga berkekalan hendaknya. :D

.nana. said...

anyonyo sape la anon ni haha. mekasih awak! :)

Anonymous said...

anon nie jima laa kak nana. pembaca setia blog kak nana. hehehe

.nana. said...

yaAllah, like seriously jima? HAHAHAHAHA. auww thank you silent reader!

Anonymous said...

welcome. :D. the best entry nie. muehehehe

.nana. said...

heeee bdk-bdk jgn nakal ye :p

Anonymous said...

haha..
akhirnya..

:D nasib baik kita dah ada kt mlysia,kalau x haish,mmg satu hari terasa bunga-bunga kt rumah uh...

erh nih first time komen kt sini nih XD..

.nana. said...

hahahaha ATIQAH RAFINEEEEEEEEE!!! excited bebeno ok sampai dtg komen sini :p

kalau qah ada kat rumah mmg terok lah kite dikerjakan. hahaha. qah siap nyanyi lagu thousand years ni kot kann xD

PeedaPastel said...

ehem3..batuk lak.=p

.nana. said...

hahaha! tk baik buat2 batuk :p

Anonymous said...

wow so sweet... cmner ni mmpi gpo mle tu spo nk kongsi dlm blog nih awesome :) hahaha

.nana. said...

hahaha awesome lah sangat! angahhhhhh...wekkk! haha :p

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

nur nadia said...

waahhh...usha2 blog nana trus terbca entri nie...hehehe...

Cik Cammy Lia said...

mke korunk ad iras.I'Allah mesti smpi ke jinjang pelamin...doalah sll :-)

.nana. said...

@nur nadia : yaaaaaaaa! aaaaa malu maluuu :P jupo mano blog ore ni? hahaha.

@Cik Cammy Lia : uii ada iras eh? hee insyaAllahhh :)