Pages

25 September 2011

yang sebenarnye aku lupa aku ade blog

Salam alayk. 


Yesss booooo me. I know lame. I'm almost forgotten that I own a blog. Heh. Siapa gelakkan aku,cepat mintak maaf balik! So yeah, this is the new post by me after like a month I keep quiet. Yaa yaa I know many miss me. Im coming Im coming. Ehhh diamlahhh! :D By the way we're still in Syawal,right? About the 1st Syawal that my friends and I had, let just us know how it really feels to celebrate raya without the loved ones. Dahh,aku memang taknak describe,siapa-siapa nak tahu haaa ce bukak blog adik berdua ni. Mereka dah cerita siap-siap hehe. > raya I  raya II <


So,nak katanyaaa,now Im in Malaysiaaaaa. Wawahhh. Dengan sisa cuti yang berbaki lagi dua minggu. Memang rasa nak manfaatkan sampai dah takde manfaat lagi dah. Hehe. Now Im missing them,who're in Egypt sooooo much! Haaa budak kecik pais tuu laa. Nak-nak kami dah berbulan madu selama beberapa hari dekat rumah baru kami. Yeee,kita tahu pais pon rindu kite hek hek. Rindu kite masak kan kan? :P Before balik sempat pergi Maadi with her to have some fun. Fun kami means penuhkan perut weehoo.


Heee ni lah pais with her nuss roasted chicken =)



So safely arrived Malaysia last Thurs. Aisyah yang fetch aku kat KLIA. Stay rumah dia satu malam before fly balik Kelantan. Wee thanks Aisyah for the hospitality! Memalam pegi Tutti Frutti yang dekat Kota Kemuning tuu.





Meet Aisyaaahhhhhhhhhhhhh! =)



Meet Nana Apneaaaaaaaaa! Jadahnyeee -___________________-


Tapi tuu laahh sedih jugak bila balik time nii. Mana ade orang dah nak keluar dating hangout ke. Semua dah berdegree dah haa. Kesepian tauuu iskkkk :'( Tapi takpe,geng maktab sedia menemani haha. Aku baru je lepas berdating dengan Nani! Berdua youuuuuuuu! Eh dating mestilah berdua kiki :P Kaaaan?



Yawww this is my Inani hulla balooo! <3 Aku gile selekeh time ni uhuk uhuk. Dengan kasut yang tercabut tapak terus pergi KB Mall vroom vroom dengan Nani untuk cari kasut baru. Harussss! Hahaha. Nani ade upload gambar kami ni dekat FB dia. *perlu ke bagitahu?
Then lepas tu met Mirah and Ijey. Okay lupa nak ambik gambar sebab soon gonna meet again! :D

And last but not leastttt,semalam my mum ade buat open house for closing raya. Yay dapat jugak aku merasa raya hehe. Dah la hari tu tak malu pergi sekolah mama sebab ade buat majlis sambutan hari raya. Aku kan memang tak pemalu haaaaaaaa!




Okay cukup dah kot. Haha kenapa aku macam wartawan pergi lapor semua benda aku buat latelyyyy ni??! Well sebab aku takde modal nak update blog huahua :B


Adios!

3 comments:

inani said...

malu sayo HAHAHAHAHAHAHA

.nana. said...

hahaha awop meme pemalu kei :D

hanim said...

naaaaaaa..... npe anim xtw nana dh blek msia nie..?? mai la kl..