Pages

15 February 2012

because it is long distance



Tadi on the way balik ke rumah dari uni. Jalan sorang-sorang sebab biasa lah,suka berdikari kan. Hihik. Lintas je jambatan Sg.Nil, teringat pulak kata-kata A'isyah hari tu, "Eh korang tak rasa ke jambatan ni macam yg selalu keluar kat tv tu?" And yg lain jawab, "Tak ponnnn". Hmm tapi tadi, aku terfeeling lain pulak. Waterfront. Yahh, what makes the waterfront gives me this feeling? Oh ye, cantik tak waterfront Sg.Nil depan rumah aku ni? Boleh tahan la kan? And yes, there's few couples of Misrian. Sedang berdating. Ewah, kemain ye korang. 

Hari ni kebetulan pulak pakai serba pink ke uni. He loves it when Im wearing pink. I just dont know why. Nak kata cute macam budak memang tak lah kan. Macam mak budak haa ada lah. And I tremendously love it when he's wearing pink. He's likeeee... Like what? Like this.






...

..

.








So, how would I start this. Is it by telling that, this guy is sooooo busyy? Oh my. God knows how much I hate the word 'busy'. 

Here it goes. Everydays' lectures pagi ke petang. Malam-no free time, nak  revise, reports, assignments, presentations, nak prepare for next day, penat and nak tido awal. Perbezaan waktu pulak enam jam. Orang sini baru nak tido, orang sana dah bangun siap-siap nak pergi class dah. Kalau Egypt punye weekends-Khamis Jumaat and Indonesia punye weekends-Sabtu Ahad, macam mane tu? Jadi memang tak hairan lah kalau tiba-tiba tengah berjalan kat tepi Sg.Nil tu.....         'Eh basah pulak mata nii'. Hmm so how would you feel about this? :'(  Ya Tuhaannn...

2 comments:

hanim said...

nana.. sbar naa... anim yg dok 1 malaysia nie pn asa mcm tu... anim pham perasaan nana.. :(

.nana. said...

huu~ tp jauhhhhhhhh..sgt..