Pages

11 February 2012

one step closer.....

Salam alaik...

Macam lama sangat je tak post pape kat sini. Entah ade lagi ke tak orang yg bukak belog ni (silent reader ade lagi takk?) Sob3. Nak buek camno yob. Imma busy woman,uolsss! Yeah really am *puke*

Hikayatnye,esok sekolah akan dibuka macam biasa. Dan akan meneruskan rutin harian sebagai seorang pelajar perubatan seperti biasa jugak. Sudah-sudah lah berjimba selama hmmmm. Yahh,sedar diri sikit! >.< Minggu lepas agak padat jugak lah kan schedule nye. Tak disangka-sangka ade lagi orang yg offer trip ke Sinai. Woohoo syukur alhamdulillah sampai jugak kami di Sinai. Memang berbaloi-baloi lah. Scenery dari puncak,subhanallahh... Cantik sangat-sangat. Sebijik sama dengan cover buku aktiviti Ting.3 hahaha.
And siap dapat extra ke Dahab lagi. Pantai yg sangat indah. Dapat snorkeling bagai. Huii life time experience snorkeling kot. Actually the holidays are not important but the people you spend it with are. Seriously,semorang happeninggg!

Hihi kami semua ber-14. 6 ikhwah,8 akhawat. Mula-mula ni segan lagi,nak bergambo pon segan. Haa,kan takde 2 orang lagi tu. Lepas-lepas tuu,hmmphh macam keliru jgk,aishh ni trip dengan ustaz ke dengan budak medik. Haha sempoi punya ustaz-ustazzz! Psstt,merah tak I? Hee.

Masa ni memang mengigil tak ingat. Bayangkan korang mandi dalam ais pastu keluar ais pon macam masuk dalam ais balik. Hahaha gila over kau punya perumpamaan nyahh -.- Apepon,snorkeling terbaik! Masa ni dapat tahu yg semua satu kepala. Satu kepala okay. Tapi kaki 28. Hik3. Explain ringkas-ringkas ajolah :P 

Balik dari Sinai,bukannye nak insafkan diri setelah bergelak gumbira malahan pergi dinner kat luar lah, shopping lah bowling lah. Tak ke over tu,orang panggil? Oh tak ea? Heee. Okayy! :D Tapi now dah insaf laa. Semalam siap dapat kritik dan saran lagi. Hehehehehehehehehehehehehehehehe *ok,pahal panjang sgt ni? 

notakaki : yg sebenarnye,nak post pasal benda lain,entah mcm mane boleh terbabas story pasal winterbreak pulak. Tajuk entry je tajuk yg asal. Sad mode :'(

4 comments:

cardio_72 said...

sakan na jalan2. haha~

.nana. said...

pikkkkkkkk! tk sakan mano lg ni. nnti nk g ireland,okayyy?? hihi :))

yananana said...

bestnyeeeee diaaaaaaaa =))))

.nana. said...

k.yanaaaaaa..mane akk pegi nii? sobsob :'(