Pages

02 September 2012

whining for a while

Salam alayk and hello everybody.


"Saying no to a proposal is a stop for a friendship and an end for a never happen relationship." - Quoted

Oh jangan terkejut. Tiba-tiba je aku update blog. Entah, something was messing in my mind. Berat gila duhhh kepala. Tiba-tiba terflash back kan semua memori. Memori yang jadi indah kejap kemudian dah tak indah dah. Eh ke memang semua memori macam tu? Contohnya memori dengan kawan-kawan baik zaman sekolah. Lepas tu tak jadi memori indah sebab bila masuk universiti, semua dah ada kawan baru. Semua lupa memori. Eh. K pening taip memori banyak-banyak.

The moment I log in my facebook account, yeah I can see that. You're leaving tomorrow. Don't you?? Don't you?? Well, farewell dear friend... But then are we still friend? As far as I can remember, you're the one who stated that. So sad, you broke your promise. I know you'll never forget that but why you act so? Tapi takpela at least I know you're following all of my progress. Eh yeke? K takpe memang nak syok sendiri pun. Anddddd kenapa delete your status on facebook that day? Unlucky you, I managed to read that status first. Cuma awkward taktau nak buat apa. Like ke comment ke. Hmm. Sedihlaa, dulu cakap lain sekarang buat lain. Dua tiga hari ni, our past past past conversation tuuuu (nampak sangat lama gila dah sampai tiga kali past hehe) duk bersimpang siur dalam kepala. Macam boleh ingat satu-satu kot. Yes I know right,  im the one who hurted you that much :( But you are mature enough. Budak pandai masuk IB apa semua lepas tu dapat pulokk fly jejauh. Okay, keep distancing yourself like that. Just remember one thing, memory will always remain as memory.

Apa ni buat entry dekat blog pasal ni. Private message sudah. Kan kan? Haha eh sukati kitew la nak buat entry ke pantry ke dekat blog. Ni kan blog kitew. So im really hope you read this special entry I made for you. But I know you'll surely gonna read it. Awak kan suka baca blog saya. Kohkohkoh. So sila jaga diri di tempat orang, tetapkan dan upgrade lagi iman yang ada sekarang ni. Kalau pasal belajar, tak risau kot. Otak genius dah. Itu sahaja lah pesanan dari seorang bekas kawan. Eh pelik je ada word 'bekas' before kawan haha. Okayla, sincerely from your friend.. Send my regards to all Mat Salleighsss there and hope to see you soon...in Eire ;)




2 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

mana boleh,, kawan tak kan ada perkataan bekas kat depan dye,, :'(

Lovely Peeda said...

sekali kawan selamanya kawan..=)