Pages

01 October 2012

random updates

Hello everybody.. Amla 'eh? Kuwaiyis? :P


Eh memang takde kerja dah aku ni sampaikan pilih last option which is update blog haha. Pfftt I know kena study esok kelas awal pagi blablabla. Tapi takpelah, kejaaap je hihi. Now, back to October. Sekejapnyaaa dah nak penghujung tahun kan. Semalam kemain eh semorang dekat twitter, semua nak suruh wake them up when September ends :P

1) Faiz, one of my housemates balik Malaysia baru-baru ni. Baru je datang Egypt tapi dah kena balik semula. Her mom wasn't in good condition. Faiz...kuat-kuat eh! Kitorg kat sini tak putus-putus doakan mak Faiz :') Semua ni ada hikmahnya kan, ingat tak? Wuu tapi rinduuuu...Tak biasa la jauh-jauh dengan Faiz macam ni. Hee.


Nak rapat-rapat macam ni. Haha mohon Faiz jangan muntah. Geli letteww ngn kite :D

2) Kak yanaaa, kite tau kyana baca ni hee. Kite amik ayat entry kyana tu eh sikit, boleh kee? *wink2 Penat la fikir nak buat ayat. Kite kan pemalas hahah thank you in advance ;) 
Sekarang ni datang conflict baru, conflict "nak jadi macam ni". Tengok orang lawa-lawa, nak jadi macam ni. Tapi orang lawa tuu rajin baju sampai 3 lapis, tudung lilit pelbagai cara. Nur Fatanah? Kan dah cakap tadi pemalas, so yea asal lulus keluar rumah je baju and tudung tuu. Pastu tengok orang yang berpersonaliti tinggi, classy, ada jugak rasa, nak jadi mcm ni. Tapi part ni I think sampai bila-bila pun tak boleh. Sebab orang classy they don't melalut. They talk whenever needed. But not me :P


3) My second sister, Afiqah will gonna sit for her PMR next week. YaAllah risaunyaa dekat budak ni! Dah cukup ke preparation dia, solat hajat tak tinggal ke, jaga kesihatan makan minum ke tak. Tapi dia macam tuu lah, lekkk je gelak-gelak dalam phone haha. My dear, my prayer is always with you ♥ 

4) Rasanya Cik Nana ni dah boleh start saving kot. Shopping entah berapa kali dah. Almari baju tu sikit je lagi nak tumbang -.- Buku-buku pon tak habis beli lagi, beli barang-barang lain yang bukan keperluan ade lah. Aduh pincang lah macam ni. Duit mengalir macam air sejuk. Lajuuuu je. Kelas pulak dah masuk minggu ke-3 tapi banyak sangat dah yang belajar. Tertinggal sehari, memang nice lah haha. Seronok nyaa belajar benda baru :) Thank you Allah...

5) Lately ni susah sangaatttt nak pejam mata malam-malam. Susah nak tido faham tak susah nak tido..? Huk3 sedih tauu :'( Dah puas buat semua benda untuk tido tapi tak dapat gak. Macam ada something yang tak kena. Nasib katil aku ni besar, guling-guling pon tak jatuh ke bawah. Hehe. Lepas tu bangun pagi mula lah rasa tak cukup tido :( Tapi kalau tido dalam kelas, haa yang tu memang takde masalah langsung! Hahaha. Problem kan aku ni. Blergh

Hiks so itu lah few random updates. Till here, toodles!  

8 comments:

yanana amran said...

wahhh, kite ade konflik yang sama! stress kan ade conflict cmtuh. hehe

.nana. said...

Sangat stressss! Sampai rasa down inferior pebende lg tah yg merepek repek tuu haha.

International Directory Blogspot said...

Hello!
After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
"International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
Missing yours join us
If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
I think this community could also interest you.
We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
Please follow our blog, it will be very appreciate.
I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
After your approval to join us, you will receive your badge
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
Regards
Chris
I follow your blog, I hope it will please you
To find out more about us, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

nurul said...

eh, habit awak yg suka pintal2 rambut pun x jadi ker??? hehehhe...

.nana. said...

@nurul : yahhh! hahaha xjadi jgk yah..ingat lg ea habit tu?? sshhh :p

Niswatus Solikah Samik said...

nana nana! hai! ha, pasal last problem.. tak boleh tido malam.. sangat menyakitkan hati kan? anis paling tak suka bila benda tu jadi! stress ya amat! heee.. and, nana study kat cairo ek? jaga diri tau! :)

Niswatus Solikah Samik said...

nana anis ade tag nana dalam satu segmen.. :)

.nana. said...

@Niswatus Solikah Samik : anis omey omey.. sorry, nana tak sempat nak bkk blog hehe. ha'a kite dkt cairo nii. oh tag segmen ea. ok dah tgk dah. haha nanti nana try yeh :)