Pages

12 May 2012

Azhar Park

Salam Alayk :)


Yeay, boleh senyum balik dah. Alhamdulillah :) Kejap je Nur Fatanah ni nak normal. Hee. Hari ni, outing ke Hadiqah Azhar dengan Faiz. Dating berdua. Kih3. Sonokkk sangat sebab akhirnya tercapai jugak nak pergi taman ni. Winter tahun lepas dah pergi sekali, tapi tahun ni tak sempat, so pergila hujung spring. Panas la tapi. Tapi sempat je tertido atas padang rumput tu dengan Faiz. Hehe sweet tak saya dengan Faiz? :P





Nampak cam stokin ni glowing kan? Heee.

K, kat bawah ni ada kisah tau sebenarnya. Ni tak berlakon pon. Betol-betol. Haha. Budak ni lawak sangat. Padahal yg pakai tudung kelabu tu mengadeee. Kitorg berebut belon tuu actually! Hahaha adik ni nak belon kite tapi kite taknakkk bagi kat dia. Ni belon kite! :P Belon ni kebetulannya je sebenarnya. Tetengah kitorg duduk tu, ada la sebiji belon ni terlepas. Lajuuuu je aku pergi sambar. Haha nasib la  kalau tuan dia ternampak kan. 








Haha last-last adik handsome ni mengalah dengan kakak yang comel ni dek termakan pujuk rayu yang dusta semuanya. Kurr kurr. Haha. Aaaa memang nak main belon sangat-sangat. Even sebelum pergi taman ni lagi dah bagitau Faiz nak beli belon. Tapi dia tak kasi wuwu. 


 


Tarraaa, ada dua biji belon terlepas!! :DD Tapi sejurus tangkap gambar ni, mak budak mana entah approach aku nak mintak balik belon anak dia. Elehh, orang memang nak kasi balik pon. Orang saje je nak bergambar dulu. Huwaaa T_T maluuuuuuuuuuu plus rasa sedih sebab belon dua-dua dah kena rampas. Eh, dirampas keeee? 




Mak Faiz a.k.a pembekal makanan. Semua tu untuk kita berdua je. Buruk nau plastik murahan je. Nyesal tak beli bakul picnic yang cute mute. Hakhak.



Hadiqah Azhar ni siryess la luas. Hijau saujana mata memandang. Kalau sesat memang tak jumpa balik ah. Hee. Tapi kitorg ni punya la malas, duduk satu tempatt je. Nak jalan, panas terik. Haishh. Tak baik kan menzalimi tubuh badan? :P 







Menjelang petang, kitorg balik ke rumahhh. Penat seharian bermain rumput. Hee. Okay goooodnite! Nak tido dah. Nak sweetdream. Toodles people! :D

2 comments:

Heba Adam said...

I like your pictures with that cute kid <3

.nana. said...

hahahaha heba! he's so cute i tell you! :D