Pages

06 June 2012

Eh menariknya!


Haiiiii........

Haaa first time tertarik nak buat yang orang tag ni. Sebab before this macam sama je. 'Apa yg korang buat sekarang, korang tengah rindu siapa, siapa orang last call korang, bila last korang makan.' Typical. Kikiki. Ngade jugak eh? :P So ni lah hasilnya setelah mengerah keringat nak ingat balik nama dorang. Yeahhh.

PART A : Please state your current brand of the following:

1. Hair Shampoo :
Pantene Smooth and Silky

2. Hair Conditioner :
Pantene

3. Facial Foam :
Simple

4. Scrubs :
Milk salt made in Egypt haha


5. Toner:
Skinz

6. Body lotion :
Johnson's baby

7. Shower foam :
LUX Wake Me Up

8. Facial Powder :
Silky White 

9. Lipstick :
Lip Ice sheer color (Common la for 'teenagers'. Hee)

10. Perfume :
TBS Vanilla (Macam nak tukar tapi tak tukar-tukar :P)

11. Deodeorant :
Currently Nivea tapi suka gila Rexona Bamboo haha!

PART B (Clothing)

Just state the favourite brand that you have only:

1. Outfit :
Mostly Cheetah Ladies. PDI, Hush Puppies jarang-jarang. 
Applemints 
H&M Mesir 
Times Square
Cap Siam and China
Baju-baju Mesir (Tak cantik pon tapi asalkan murah, semua jalan)

2. Jeans :
Padini
Goggle
Levi's
Voir Jeans
Brand murahan

3. Baju kurung/melayu :
Suka tempah tak suka beli siap

4. Shoes :
Vincci
Esarli
Vern's
Kasut Mesir
(Eh tetiba lupa brand kasut-kasut kat umah Malaysia) Wakaka tak lucu -.-

5. Slippers :
Vincci
Pasar tani
Rantau Panjang (haha)

6. Bags :
Converse
Club Aldo
Uptown Downtown
Times Square

7. Hijjab :
Branded je ke? RATU la kot. Tu pon tauke Che Su sponsor. Hahaha.
Shawl and pashmina - Hussin and Tahrir - (Murah! siapa nak kirim bagi nama kat kite. Hak3)
Tudung bawal - takde Aroush-aroush k? Kite amik mama kite punye je.

8. Belt :
Downtown
Times Square

9. Sport Shoe : (takde 's' kat belakang means satu je la kan? hewhew)
Adidas 

10. Socks : 
Beli 3 sepuluh ringgit je wakaka.

11. Watch : 
Jam henpon. Takde jam sebenarnya. Sob3 :'(

Daahhhhh siap! Hehe. So, siapa rasa-rasa nak buat benda ni, buat je :P

4 comments:

inani said...

3. Baju kurung/melayu
Suka tempah tak suka beli siap.

nana, are you sure?
baju melayu? :O ahahah.

.nana. said...

naniiiiiiiiiii! hahaha. baju kurung jela okay. adoii :D

hazirah kasimon said...

1.hair shampoo
tresemme

2.hair cndiotioner
tresemme

3.facial foam
papaya soap cap ape tak tau :D

4.scrubs
cap watson

5.toner
xpakai

6.body lotion
vaseline

7.shower foam
protex

9.facial powder
pixy, miami

10.lipstick
avon

11.perfume
fleur fantasy

Prt b

outfit
xde jename :D juz pick it up janji murah n slese pkai
cap ayam all d time

jeans
secret
cap aya,
baju kurung
tempah
beli siap

shoes
verns
vinci
adidas(as i luvvvv sport shoes)

slipper
slipper bijik rm 1.90
hahhaha
sejarah tu g alamanda pka slipar bijik tu

bags
fred perry
cap ayam

hijjab
cap ayam gk hwa3

.nana. said...

whoaaa. slipper RM 1.90 tu mmg legend. haha ;D