Pages

27 June 2012

lepas exam nak g spa!

Salam alayk..


Belogggg, belog rindu kite tak, rindu takkk? *goncang-goncang belog* Cepat ngaku! Hee. Alhamdulillah 'ala kulli hal, final exam dah habis. Yay! :) And ohh sorry sangattt kepada semua yg percaya kat shortnote kite before this. Yg nak kawen tuuu :P Hehe. Hmm, semalam dah kemas semua buku masuk lemari. Legaaaa sangat semua benda dah kemas. Fuhhh. 

Sekarang tinggal buat list tempat-tempat menarik kat Mesir ni untuk dijelajahi. Haha. Eleh, padahal pergi Pasar Hussin je pon. Kalau setakat muka aku ni, Pasar Hussin pon tak heran dah. Haih nak pergi mana lagi ye. Penat la fikir. Nak jalan-jalan habiskan duit pon susah. Hahaha :D Tak sabar nak balik tak sabar nak balik. Tapi tiket dah terbeli salah tarikh. Tuh laa, jadual exam yang tepat tak keluar lagi hari tu, tapi kitorg gelabah gila pergi beli awal-awal. Sebab macam dah heboh tiket summer kali ni habis awal. Phewh dalam kecuakan takot tak boleh balik Malaysia, kitorg gamble macam tu je pilih tarikh balik. Hee. Risau jugak kan kalau exam tak habis lg time tarikh yg kitorg pilih tu. Mesir memang macam ni lah. Tarikh exam nak kena tukar 4 5 kali dulu baru dapat yg tetap. Student arab la yg decide tarikh exam. Haih. Kang aku dah tersadai kat Mesir ni dekat-dekat sebulan. Hahaha over sikit :P

Time-time bosan ni la rasa nak belai sesuatu. Nak belai nyiauuuuu. Eeeii tambah-tambah pulak rindu dekat kucing kat rumah tu bila one of my unimates cerita pasal kucing dia yg comellllll sanad-sanad :P Pastu ada budak laki mintak kucing tu sebab dia nak ehem-ehemkan dengan kucing dorang. Dorang cakap kucing dorang miang gila dah. Hahaha duhhh kelakar! 



And haa, satu benda penting! Sebelum balik Malaysia ni lah perlu mencantikkan diri! Kakaka. Motip sangatt :P Tengoklah, kalau jadi aku dengan Tqah nak try spa kat Mesir ni. Hihi. Best ke tak tak tahu lah. Tapi kalau tengok dekat darendeal tu, offer dia menarik! Haish kena try nih :D Ehh kata nak cantik before balik Malaysia, haruslah pergi. Haha.


So, till here. Toodles! ♥  

17 comments:

Ayu Iman said...

comeynye cat dye..kak iman pun ada kucing tp penakot nk main dgn dye..slalu jauhkn diri eh tp makin dekat dgn kite haha...kucing pn mcm org juga suke m'yakat,,=)

.nana. said...

aloo nape takot? kucing omey angat2 kan. hehe. tp betol k.iman,lg kita takot dgn dia,lg dia dtg dkt kita. ade kawan yg selalu kena. haha.

syAzAnA said...

ehhe. selamat pulang ke mesiaaaaaa! yeayy. exam dah habisss!

zay said...

waa..best nya study kat oversea..neway, tanx follow..follow u back sweetie :)

Nurmujahidah Ismail said...

cant wait to have my sister back in malaysia july ni,, hehe,, welcome home awak :D

Cikgu Jaja™ said...

yayy exm dh abehhh

hehe

salam kenal2 dr kak jaja :)

MakCik Muda said...

hYE DEAR THX SEBAB FOLLOW...MY BLOG ADA JUAL fLAT sHOES DGN TOMs SHOES AND VITAMIN C FOR SKIN...kalau berminat boleh laa visit, and promote to ur friends too.. :))) thxx

FKAT SHOES:

http://makcikdomokun.blogspot.com/2012/06/hot-flat-shoess.html

TOMs shoes:

http://makcikdomokun.blogspot.com/p/shoes.html

khairolina said...

yeahh xzam dah abes...

Lizzie Yasmin said...

Macam comel jer, nak cantik sebelum balik M'sia. Mesti nak ngorat pilot dalam flight nanti nie. hahaha

.nana. said...

@syAzAnA : yeayyy,thank you k.syaz! xsabar nyeee! :D

@zay : hee welcome n thank you jgk :)

@Nurmujahidah Ismail : eh muja pon xsabar ea? hee. macih awak!

@Cikgu Jaja™ : alrite, slmt bknln jgk k.jaja! ;)

@MakCik Muda : oh oh. ermm okayy, nanti kite g usha2 ea. hehe.

@khairolina : haha yeah jgk :P

@Lizzie Yasmin : hahaha! uishh tahu2 pulak dia eh. mcm pernah wt je :P

Ain Najwa said...

comel nyer kucingggg..seyes !!! hehehe.....

.nana. said...

haha yeke? thank youuuu!! nama dia omey :D

E'in said...

e'in xsuke kucing.. huhu

syahnaz said...

follow. salam perkenalan.
http://kliktekan.blogspot.com/

haz said...

nak kucing boleh? nak pijak2 sbb comel sangat. hahahha xD

bestnya dah hbes exam.. sy lak tgh final exam nie.. huhuuu

.nana. said...

@haz : comel sgt? nah amek pijak, slap2. hahaha. geram kan tgk kucing :)

goodluck final tau! all the best :D

haz said...

taw xpee.. makhluk yg plg comel di dunia.. hahah

tengkius 4 da wish! V(^-^)