Pages

15 June 2012

Endless Love

Haii korang :)




Haa siapa yg dah pernah dengar lagu kat atas mesti suka kan dengar lagu ni? 'Andaiku bercinta lagi' by Mojo ni OST untuk samarinda Ameera yg kat TV3 tu. Hee. Sekarang memang akan tertunggu-tunggu episode Ameera ni. Entah, memang rasa nak tengok macam mana dia habis. And sebab rindukan lakonan Rita Rudaini jugak. Hehe. Before ni takdenye nak melayan cerita kat depan laptop ni :P 

My first impression untuk lagu ni, dia nyanyikan lagu ni untuk ex dia sebab tak dapat lupakan perempuan tu. Tapi bila dah tengok MTV ni baru tahu cerita sebenar di sebalik lagu ni. Sangat-sangat menyayat hati. And baru dapat relate, memang sangat kenalah lirik dia. This song is just for his loooooovely late wife. Huk3 :'( You'll know how deep is one's love if he saves his heart for the one and only.. Indeed, this is the endless love :')

My fav lyric ; "Andaiku bercinta lagi suatu hari nanti, 
                    tunjukkan di mana ruang hati untuknya, 
                    yang masih belum kau huni.."


Ulang lirik tu banyak-banyak kali, macam boleh faham je apa perasaan lelaki tu :( Lagi-lagi kalau tengok cerita Ameera tu, lagi boleh faham. Hee. Tu je nak cakap.

3 comments:

tarafilliana said...

hi nana, thanks for visiting me :)

penyuluh perikanan said...

postingan yang sangat bagus kawan, salam kenal, silahkan mampir
ditunggu

syahnaz said...

http://kliktekan.blogspot.com/. TQ follow