Pages

30 June 2012

Tahniah Irma dan Irine!

Salam alayk..

Hee seronok tak cuci mata hari ni? Mesti semua orang dah tengok kan gambar akad nikah Irma Hasmie yg amat mempesonakan tu :)) Alhamdulillah, akhirnya orang yg baik, Allah kurniakan jodoh yg baik jugak kan? Dah la bertemu di kota suci Makkah. Dulu-dulu aku takdela suka sangat pon kat Irma ni, tapi bila tengok gambar suami dia hari ni terus aku jatuh suka. Eh i mean, tengok gambar Irma and jatuh suka kat Irma lah! Hahaha :D Seriusssss baju Hatta Dolmat ni very vogue the vass. I dah save siap-siap dah nombor tepon dia. Senang nanti-nanti kan. Teehee!


Cantik kannn? Dari atas sampai bawah cantikkk! Ayu, sopan, manis eh semua-semua lah. Hee. Irma Hasmie dah buktikan yg dengan menutup semua, lagi bertambah cantik dan berseri-seri. Memang padan sangat dengan suami dia tu. Hihi. Banyak kali tengok gambar dorang! Tak bosannn :P

Dan aku dengan loosernyeee...........


........Pergi komen dekat page Odisi Studio tu. Duhhh malu! Semua housemate  pakat dok bahan aku. Aku memang terasa sangat looser la kalau pergi komen dekat page-page yg macam ni. Hahaha tapi naaak jugak g komen! 

And seorang lagi yg selamat diijabkabulkan semalam ialah Irine Nadia. Hehe. Atototo awak ni memang shomel kan :D


Tahniah awak! Akhirnya cita-cita masa kecik awak tercapai jugak. Kan dulu kita dah bertanding siapa kawen dulu dia menang. Hee fine, awak menang dah. Semoga menjadi isteri yg solehah tau. Kawen di usia yg muda ni bukan senang kan. Tengah belajar apa semua but i'm pretty sure you'll gonna go through this smoothly insyaAllah. Sampaikan salam kite kat hubby awak eh. Kikiki. - Pangggggggg! Sila kembali ke dunia nyata, Nana. Tak payah nak buat ucapan berunsur BFF Irine sangat lah. Foineee T_T

And ohhh one more beautiful lady's wedding today! Hehe. Vivy Yusof, siapa kenal? I've got to be confident even from her writing, personality and obviously appearance :') Congratulations to both of you, Vivy and Dean!



notakaki : 'Hatta Dolmat' kite design baju cantik-cantik eh? ;)

10 comments:

Cik Rongoks said...

waaaaaaaaa...
comelnye ! ^^

Maisarah Azmi said...

cantik diorang tu.. sama padan

yanana amran said...

vivy ape link die nana? cantik2 kan deme ni? huu. nana, cepatlahhhhhh tawennnnnn!

.nana. said...

@Cik Rongoks @Maisarah Azmi : ha'aa, sangat comel dan sangat2 sepadannn! hee :D

@yanana amran : link gambor ke kyana? kite amek dkt twitter @FashionValet ni. hehe. yg proud duck tu akak tahu kan? hihi nak belajar duluuuu :P

mr emperor said...

ahhh, saya juga berharap dapat isteri yang comel dan solehah jugak.. tolong la doakan.. haha

Cik Nadia (。◕‿◕。) said...

tak lama lagi hatta dolmat dpt booking drpd nana pulok...huehuehue :p

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Semuanyer gojes...comel2...suka tgk!

.nana. said...

@ Cik Nadia (。◕‿◕。) : eh eh kakyaaaaaaa! *kejut* hehe. jomlaa booking sama2 dgn hatta dolmat. deh2? hee ;)

@YaYaNsMuM a.k.a YM : ha'aa comel sgt. banyak kali plk tu tengok :D

Ain Najwa said...

semua pengantin sangat chantek... :)

Hafiz Sapli said...

lepas ni awk lak jadi pengantin

http://impiananakjalanan.blogspot.com/2012/07/aku-kau-lupakan.html