Pages

18 January 2011

hari ini pergi pejabat post yay happy!

Hihihihihihihihi..


Hihihihihihihihi..


Hihihihihihihihi..


(Memang susah la nak handle budak ni kalau mood yang biase-biase tu dah ada balik)

Oh finally, alhamdulillah.. Syukur ke hadrat Allah S.W.T sebab sejam lagi nak exam pagi tadi, baruuuu aku tahu aku dapat masuk exam. Ilmu kat dada nih, penuh sangat toksah cerita laa. Tak sabar rasanya nak habiskan ink pen kat atas kertas jawapan. Haa dalam mimpi. Dalam mimpi bolehlah! Huuu. Tadi tak boleh jawab. Huuu. *nangis* Paper Physio hancuss papa mama. Tapi papa mama cakap apa, ' Takpe, condition kakak sekarang kan tak stabil, stress sangat. Nama dah ada kat u and kakak dapat masuk exam pon syukur sangat dah. Next papers, performs better. ' Baik kan papa mama? Kan kan? Eh cepatlah angguk lajulaju ^_^

Angguk sambil pegang carrot yang berbentuk 'peace' pon boleh. Haha.


Dan............
Kepada awak-awak di luar sana yang meyokong saya dengan gigih selama ini, yang menjadi tulang belakang saya di saat saya rebah-terjatuh-bangun-balik-rebah-balik, terima kasehhh yang tak terhingga! A'aa awak. Haa, memang awaklah! Haihh -.-' Oh ya, awak. Bukan awak-awak. Hihihi. A.k.a my silent reader. Ingat lagi, he inbox me such a long booster masa first-first time sampai bumi Mesir. Err err. List eh? Hehe.
  • Jaga diri leklok tau kat negara orang.
  • Study sungguh-sungguh.
  • Jangan lara-lara lagi dah. (haha,nampak sangat aku kuat berangan)
  • Set target tu.
  • Ingat harapan semua orang kat awak.
  • Jangan hampakan kami semua kat sini, especially papa mama. Make us proud!
  • And then jangan sedih-sedih sangat ea.
  • Enjoy your life there.
  • Yang paling penting, jaga diri tu leklok coz you're everything to me. (teehee :p)
  • I'll support you always ♥  
1 2 3.. Ohh sepuluh ea. Hee. Actually ada banyak lagi, tapi tuh la, baru terasa nak update pasal ni sebab bila dah dalam keadaan depressed yang amat sangat sejak 2 3 minggu ni, memang terasa lah that I owe his strength lots. Plus dengan family strength, besties' support, alhamdulillah, I can be this strong :)


Dapat strength untuk skodeng orang jauh ;)






notakaki: tiba-tiba mood nak posing datang melanda lepas habis exam tadi. Padahal takleh jawab exam tuh -__________-'

2 comments:

analisiszikri said...

hahaha..padanlah berdandan sungguh-sungguh tadi..

.nana. said...

zik sshh..aduhh,pch rahsie hee ;)